Двудневна екскурзия до Одрин с една нощувка

 Двудневна екскурзия до Одрин с една нощувка

Заповядайте с Рикотур на двудневна екскурзия до града на плодородието.

135 лв.  хотел Адресин / 115 лв. хотел Сарай

 Дати : 20.04-21.04.2024г. ,11.05-12.05.2024г.,01.06-02.06.2024г.

1 ДЕН  отпътуване от София 5:30 ТК Трафик маркет/ локалното пред Била/. ;  6,30 ч. Шел Пазарджик; 07.00ч. Пловдив .Преминаване на ГКПП Кап.  Андреево-Капъ Куле .  Пристигане в Одрин .  Посещение на Синияпазар и Марги Аутлет Център.  Посещение на мол ЕРАСТА. От там се отправяме към българската църква Св. Св. Константин и Елена . Настаняване в хотел 3* или 4*.  Ще имаме възможност да се поразходим в центъра на града , където се намират много магазини които предлагат местни марки дрехи и обувки.  По желание вечеря в ресторант с жива музика. Нощувка.

2 ДЕН Закуска.  Възможност за разглеждане на българската църква Св. Георги. Църквата Свети Георги ереставрирана и отново отваря врати през 2004 год.  От там се отправяме към борсата за перилни препарати.Посещение на символа на град  Одрин – джамията Селимие. Свободно време.  Отпътуване за България.  Пристигане в София късно вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
– Транспорт с автобус
– 1 нощувка със закуска в Одрин
– Екскурзоводско обслужване
– Автобусна панорамна обиколка на града
– Посещение на църквата Св. Св. Константин и Елена
– Посещение на Джамията Селимие – символа на града
– Посещение на Синия пазар и Марги Аутлет
– Посещение на Борсата за Перилни препарати
– Пътни и гранични такси
– Посещение на Центъра на града

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 Доплащане за единично настаняване – 30 лв. ,

РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР ,

Медицинска застраховка с покритие 2000 евро – 6лв. ,

Важно!!!

  • Допълнителните мероприятия се заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването.

  • За провеждането на допълнителните екскурзии е необходим минимален брой от 20 записани туристи.

  • При заплатен допълнителен тур, но неявяване в определеното време и място за започване на тура сумата не се възстановява .

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията : 40 туриста.

Необходими документи и условия на пътуване: международен паспорт или ЛНК с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване, за български граждани. За деца до 18г.: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия ( или непътуващите ) родители – оригинал и копие, копие от акта за раждане , копие от страницата със снимка на паспорта .

Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност.Няма паспортни , визови или медицински и здравни изисквания свързани с пътуването.

Забележка:

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застрахожка „Отмяна на пътуването“, покриваща загубите в случай , че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за орг. пътуване. Цената е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума , в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на застрахователната компания. Туроператорът не възтановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзията.

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информация , поместена в сайтовете на посочените туристически обекти . Възможно е да настъпят промени.

Туроператора си запазва правото на промени в последователността на програмата по независещи от него причини и НЕ носи отговорност за туристи , недопуснати от съответните гранични власти.

 

Умения

Публикувано на

15/03/2023