МИНИ ПОЧИВКА НА БРЕГА НА МРАМОРНО МОРЕ  ТЕКИРДАГ – 5 НОЩУВКИ

 Дати: 27.05 – 01.06;01.06 – 06.06;06.06 – 11.06;11.06 – 16.06;16.06 – 21.06;

21.06 –26.06;30.08 – 04.09;04.09 – 09.09;09.09 – 14.09;14.09 – 19.09;19.09 – 24.09;

24.09 – 29.09.2024 година

1 ДЕН: ОТПЪТУВАНЕ ОТ СОФИЯ МЕЖДУНАРОДНА АВТОГАРА „СЕРДИКА“ В 06:00 Ч. ПРИСТИГАНЕ В ТЕКИРДАГ В 14:00 Ч., НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ „ODRYS BEACH HOTEL & RESORT“ И СВОБОДНО ВРЕМЕ. ВЕЧЕРЯ И НОЩУВКА.
2 ДЕН: ЗАКУСКА И СВОБОДНО ВРЕМЕ ЗА ПЛАЖ ИЛИ ПЕШЕХОДНА РАЗХОДКА ИЗ ГРАД ТЕКИРДАГ С МЕСТЕН ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ВКЛЮЧЕНО ПОСЕЩЕНИЕ НА МОЛ ТЕКИРА (СРЕЩУ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ – 5 ЕВРО). ВЕЧЕРЯ И НОЩУВКА.
3 ДЕН – 5 ДЕН: ЗАКУСКА И СВОБОДНО ВРЕМЕ ЗА ПЛАЖ. ВЕЧЕРЯ И НОЩУВКА.
6 ДЕН: ЗАКУСКА И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА СТАИТЕ.  ОТПЪТУВАНЕ ЗА ОДРИН ПОСЕЩЕНИЕ НА ПЕРИЛНАТА БОРСА, КРАТКА ПОЧИВКА В ЦЕНТЪРА И ОТПЪТУВАНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ. ПРИСТИГАНЕ В СОФИЯ – ВЕЧЕРТА.
ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ: 480 ЛВ.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
     – 5 НОЩУВКИ В ХОТЕЛ  „ODRYS BEACH HOTEL & RESORT“ С ВКЛЮЧЕНИ ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ.
    – ТРАНСПОРТ С АВТОБУС ОТ СОФИЯ ДО ТЕКИРДАГ И ОБРАТНО.
    – ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ АГЕНЦИЯТА ТУРОПЕРАТОР.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  – МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА „ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ В ЧУЖБИНА“ ЗА ЛИЦА ДО 60 ГОД.-6лв.
–          ЛИЧНИ РАЗХОДИ.
–          РАЗХОДКА ИЗ ТЕКИРДАГ С МЕСТЕН ЕКСКУРЗОВОД – 5 ЕВРО.(ОРГАНИЗИРА СЕ, САМО СЛЕД ДОСТИГНАТ МИНИМАЛЕН БРОИ ОТ 10 ЧОВЕКА)
–          ВХОДНИ ТАКСИ (В СЛУЧАЙ, ЧЕ СЕ ИЗИСКВАТ ТАКИВА)
 Важно!!!
 • Допълнителните мероприятия се  заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването.
 • За провеждането на допълнителните  екскурзии е необходим минимален брой от 20 записани туристи.
 • При заплатен допълнителен тур, но неявяване в определеното време  и място за започване на тура сумата не се възстановява .

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията : 40 туриста.

Крайния срок за уведомяване в случай ,че минималният брой туристи за осъществяване на организирано пътуване не е налран ,е както следва:

 • 10 дни преди започването на изпълнението на тур. Пакет включително – в случай на пътувания с продължителност , по-голяма от 6 дни
 • 6 дни започване на изпълнението на тур.пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
 • 48 часа преди започване на изпълнението на тур.пакет включително – в случай на пътувания с продължителност ,по -малка от 2 дни

Начин на плащане : депозит – 30%от пакетната цена; доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.

Срок за анулации и неустойки :

 • За резервации направени по тарифни РАННИ ЗАПИСВАНИЯ за всички видове програми – 95% от внесения депозит .
 • За автобусни програми по редовни цени:
 • От деня ,следващ деня на записване до 40 – тия ден преди датата на заминаване 15% от общата стойност на туристическия  пакет.
 • От 29 – тия до 10 – ти ден преди датата  на заминаване  – 30 % от общата стойност на туристическия пакет;
 • От 9 – тия ден до 1 – вия ден преди датата на заминаване  – 100% от общата стойност на туристическия пакет;

За самолетните програми по редови цени:

 • От деня, следващ ден на записването до 61 – тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв.на турист, освен  случайте  когато има издаден самолетен билет. Тогава важат условията на превозвача.
 • От 60 до 21 дни преди датата на заминаване – 50% от общата стойност на туристическия пакет;
 • От 20 до 10 дни преди датата на заминаване – 80% от общата стойност на туристическия пакет;
 • От 9 до 1 -вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическия пакет;
 • За празнични оферти/ Великден, Майски празници,Коледа, Нова Година и др./ по редовни цени:
 • От деня , следващ деня на записването до 61 -тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. за всяко лице от договора, освен случаите когто има издаден самолетен билет. Тогава важат условията на превозвача.
 • От 60 до 21 дни преди датата на заминаване – 30 % от общата стойност на тур.пакет;
 • От 20 до 10 дни преди датата на заминаван – 50 % от общата стойност на тур. Пакет;
 • От 9 до 1 -вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на тур. Пакет

*За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване за всички видове туристически пакети с изключение , когато има издаден самолетен билет ( тогава важат условията на превозвача ) се удържа такса в размер на 30лв.

Необходими документи и условия на пътуване: международен паспорт или ЛНК с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване, за български граждани. За деца до 18г.: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия ( или непътуващите ) родители – оригинал и копие, копие от акта за раждане , копие от страницата със снимка на паспорта .

Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност.Няма паспортни , визови или медицински и здравни изисквания свързани с пътуването.

Забележка:

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застрахожка „Отмяна на пътуването“, покриваща загубите в случай , че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за орг. пътуване. Цената е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума , в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на застрахователната компания. Туроператорът не възтановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзията.

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информация , поместена в сайтовете на посочените туристически обекти . Възможно е да настъпят промени.

Туроператора си запазва правото на промени в последователността на програмата по независещи от него причини и НЕ носи отговорност за туристи , недопуснати от съответните гранични власти.

Фирмата  си  запазва  правото  за  промени  в  часовете  и  последователността  на  програмата и не носи отговорност за промяна цените на входните билети по програмата , цените който са в програмата са момента

При закъснения  над 15 мин. От обявения час за тръгване, туроператора не носи отговорност и не се възстановяват сумите ,който са платени.

 Местата  в  автобуса  са  по  реда  на  записване  в  туристическата  агенция